Home page - felicitatie - traditionele

Traditionele teksten voor een zilveren bruiloft

Het zilveren huwelijksfeest is een traditioneel feest. De genodigden kunnen nog wel eens uiteenlopen. De felicitatie kan onder ogen komen bij familie, vrienden en collega's. Verschillende mensen met een verschillende achtergrond. Misschien is degene die de felicitatie verstuurd niet zo goed bekend met deze mensen. Een veilige oplossing voor het versturen van de felicitatie is, in lijn met het traditionele van het feest, een traditionele felicitatietekst.

Traditionele teksten doen het altijd goed. Maar het valt niet altijd mee om een dergelijke tekst op papier te zetten. Het zoeken van de juiste woorden kan nog wel eens tegen vallen. Een steuntje in de rug is hier op zijn plaats. Daarom hebben we voor het schrijven van een traditionele felicitaties de nodige inspiratie verzameld. Hiermee kunt u een keurige felicitatiekaart maken die bij iedereen in de smaak valt, geheel in de traditie van het zilveren vijfentwintig jarig huwelijksfeest.

Tips voor traditionele berichten voor een zilveren bruiloft:

Vijfentwintig jaar gehuwd, vijfentwintig jaar samen delen in lief en leed, vijfentwintig jaar liefde die blijft groeien, dat verdient een bloemetje! Welgemeende felicitaties op deze speciale dag en al onze wensen voor een schitterende volgende vijfentwintig.

Vijfentwintig jaar liefde, vijfentwintig jaar trouw, vijfentwintig jaar samenzijn. Weinigen doen het jullie na, daarom krijgen jullie een verdiende proficiat van ons allemaal en wensen we jullie uit de grond van ons hart evenveel geluk en liefde in de volgende kwart eeuw.

Luid de klokken, schreeuw het van de daken en zet de champagne koud: vandaag is jullie dag! Na vijfentwintig jaar samen heb je dat wel verdiend. En na vandaag doe je gewoon verder zoals jullie al zo lang bezig zijn: met liefde en aandacht voor elkaar.

Als het huwelijk een muziekstuk was, dan vormden jullie de perfecte harmonie. Na vijfentwintig jaar misschien wat meer pianissimo dan staccato, maar altijd vol liefde. Daarom zenden we jullie een welgemeende proficiat.

Een huwelijkszee kent soms woelige baren, maar jullie stuurden jullie scheepje gestaag en in rechte lijn doorheen vijfentwintig huwelijksjaren. Vandaag brengen wij hulde aan het hele commando voor zoveel stuurmanskunst. Mogen jullie deze koers nog lang blijven varen.

Raar maar waar: al vijfentwintig jaar vormen jullie een Echt Paar. Wij wensen jullie alvast dat het geluk en de vreugde van deze dag jullie nog vele jaren op je levenspad mogen vergezellen.

Ware liefde is als goede wijn, ze wordt beter met de jaren. Na een rijpingsproces van 25 jaar hebben jullie de status van bourgogne bereikt: diep, intens, maar met een immer zachte ondertoon. Vandaag feliciteren we jullie met de afdronk en wensen we jullie minstens evenveel geluk in de toekomst.

Met lapjes liefde en tederheid, aan elkaar gezet met steekjes begrip en vertrouwen creƫerden jullie in vijfentwintig jaar een patchwork deken van geluk. Vandaag bewonderen wij dit kunstwerk en wensen we jullie nog vele even behaaglijke jaren samen onder deze plaid van beschermende liefde.