Home page - felicitaties - mooie

Mooie teksten voor een zilveren bruiloft

Het zilveren huwelijksfeest is een romantische gelegenheid. Dit kan aangegrepen worden door een mooie romantische felicitatie te versturen. Ze zullen gewaardeerd worden door familie, vrienden en de kinderen van het koppel. Het mooie en romantische van het feest worden door een dergelijke felicitatie benadrukt. Het is een weergave van het mooie feit dat het bruidspaar al zo lang samen het huwelijksbootje over de golven van het leven voert.

Mooie romantische teksten op de felicitatie vragen een romantische bui om ze samen te stellen. In alle aanloop naar het feest is daar soms wel eens wat inspiratie voor nodig. Die inspiratie bieden wij met verschillende voorbeelden. Onze tekstschrijvers waren nu juist in die romantische bui die nodig was om verschillende mooie teksten samen te stellen. Doe er uw voordeel mee en maak die mooie romantische felicitatie voor het mooie feest.

De mooiste en romantische gelukswensen voor een zilveren bruiloft

Zilveren bruidspaar,
Met bewondering kijk ik naar jullie en geniet van jullie geluk. Wat een fantastische mijlpaal hebben jullie vandaag bereikt! Nog veel geluk samen.

Op deze mooie en stralende dag is jullie huwelijk als een zilveren ster aan de hemel: sprankelend, helder en onverwoestbaar. Gefeliciteerd kanjers!

Nog steeds steelse blikken, nog steeds een kleine blos, al deze zaken maken bij mij gevoelens van bewondering los. Nog steeds straalt de liefde van jullie gezichten, lief zilveren paar: jullie 25-jarig huwelijksfeest wordt een herinnering die ik in mijn hart bewaar.

Een kwart eeuw hebben jullie samen al doorgebracht en ik voel me vereerd dat ik dit heuglijke feit met jullie mag vieren. Geniet van deze dag en laten we samen het glas heffen op dit prachtige zilveren jubileum! Proost!

Lieve [namen], wat een geweldige mijlpaal - 25 jaar getrouwd! Ik hoop dat jullie een prachtige dag hebben met iedereen die jullie lief is. Van harte gefeliciteerd met jullie zilveren bruiloft!

Lieve [namen], van harte met jullie zilveren bruiloft! Een prachtige prestatie waar jullie trots op mogen zijn. Ik wens jullie een hele fijne dag vol liefde en zonneschijn, en nog vele mooie jaren samen.

Lieve [namen], 25 jaar geleden beleefden jullie "de mooiste dag van je leven", niet beseffend dat er nog vele "mooiste dagen" zouden volgen. En ook deze dag hoort in dat rijtje thuis! Gefeliciteerd, en maak er een geweldige mooiste dag van.

Lieve [namen], jullie zijn al weer 25 jaar getrouwd. Times flies when you're having fun! En dat hebben jullie alle dagen - de liefde is in die 25 jaar alleen maar gegroeid. Ik wens jullie een hele prachtige dag vol "fun", en nog vele dagen en jaren daarna.

Lieve [namen], ik wens jullie vandaag een dag vol liefde, warmte en mooie herinneringen aan de afgelopen 25 jaar. Jullie hebben er samen een prachtige tijd van gemaakt, en het is geweldig dat jullie nu samen dit jubileum mogen beleven!