Home page - felicitaties - korte

Kennisgeving en sms berichten voor 25 jaar huwelijk

Anders dan vijfentwintig jaar geleden worden er steeds meer korte en krachtige berichten verstuurd. Brieven worden er zelden nog geschreven en contact verloopt vaak via berichtendiensten op de telefoon. In deze lijn kan ook een felicitatie voor een zilveren huwelijk een kort en krachtig bericht zijn. Nog steeds geschikt voor op een kaart maar ook bruikbaar als sms, whats-up of e-mail bericht. Zo kan het bruidspaar op een eigentijdse manier gefeliciteerd worden.

Korte felicitaties vragen om een efficiƫnt gebruik van woorden maar moeten toch de juiste sfeer uitstralen. Het gaat immers om een vijfentwintig jarig huwelijksfeest. Omdat korte teksten vaak nog moeilijker zijn dan lange geven we een aantal voorbeelden ter inspiratie. Kort en krachtig maar met de juiste toon. Alle teksten zijn exclusief voor ons geschreven en daarmee origineel. Laat ze een inspiratiebron zijn voor die pakkende korte felicitatie voor een mooi zilveren huwelijksfeest.

Korte gelukswensen voor een huwelijksfees:

Na vijfentwintig jaar moed en volharding: felicitaties van de jury en een dikke duim van ons allemaal voor jullie allebei!

Serieus? Al vijfentwintig jaar? Dat zou je niet zeggen! Een dikke proficiat van ons allemaal.

Van harte geluk gewenst met jullie huwelijksverjaardag: maak er een mooie dag van! Voor de toekomst wensen we jullie evenveel liefde en geluk in de volgende vijfentwintig jaar!

Vijfentwintig jaar! Met heel veel liefde legden jullie dit parcours af, dat verdient onze welgemeende bewondering en gelukwensen.

Serieus? Al vijfentwintig jaar samen? Dat verdient een dikke en welgemeende proficiat. Beste wensen van ons allemaal.

Hartelijke gelukwensen met jullie vijfentwintigste huwelijksverjaardag: maak er iets moois van!

Vijfentwintig jaar getrouwd! Vijfentwintig jaar liefde, aandacht, begrip en steun voor mekaar, dat verdient onze welgemeende bewondering! Van harte gefeliciteerd.

De afgelopen vijfentwintig jaar overziende, sturen we vandaag aan onze beste vrienden de meest exclusieve wensen die we konden vinden.

Van harte proficiat met jullie 25-jarig huwelijk!

25 jaar getrouwd! Van harte gefeliciteerd, Zilveren Bruidspaar!