Home page - gelukwensen - grappige

Grappige gelukswensen voor een zilveren bruiloft

Omdat het zilveren huwelijksfeest een stuk minder formeel is als het feest vijfentwintig jaar geleden kan er op de felicitatie gekozen worden voor een grappige tekst. Bedenk hierbij dat het gevoel voor humor nog wel eens kan verschillen. Valt de grappige tekst wel in de smaak bij het bruidspaar? Wat is de relatie tot het paar? Is de grap gepast bij familie en vrienden en geldt dat ook voor collega's? Ga hier zorgvuldig mee om.

Grappige teksten op de felicitaties kunnen ironische woorden zijn met betrekking op het huwelijksleven, ondeugende teksten of iets anders leuks. De uitdaging is het vinden van iets wat toepasselijk is voor het bruidspaar. De voorbeelden die we hier geven maken dat een stuk makkelijker. De teksten zijn origineel en speciaal voor ons samengesteld zodat de grappige huwelijks felicitatie die u maakt ook uniek zal zijn. Laat u zich inspireren en maak er iets leuks van.

Voorbeelden van grappige felicitatie teksten:

Recept voor een zilveren huwelijksverjaardag: neem een lepel enthousiasme, voeg daar een snuifje speelsheid aan toe, meng met geduld en begrip en werk af met heel veel liefde. Laat vijfentwintig jaar sudderen en kijk: daar zijn jullie!

Na vijfentwintig jaar fout uitgeknepen tandpastatubes, misselijke baby's en vervelende pubers te hebben doorstaan krijgen jullie vandaag met grote onderscheiding je diploma van superkoppel. Felicitaties van de jury!

Van bij de allereerste blik, de allereerste zoen, wisten wij: hier valt niks tegen te doen. Een stomende romance, een huwelijk, jullie horen bij elkaar als water bij de zee. Dikke proficiat met jullie vijfentwintigste huwelijksverjaardag, en doe er nog minstens evenveel bij!

Balans na vijfentwintig jaar: een paar kilootjes meer, een paar haartjes minder, een beetje minder springerigheid, een beetje meer rust. Het eindresultaat is duidelijk positief: een sterk toegenomen liefde voor elkaar. Geniet er van!

Vol vreugde en vuur begonnen jullie vijfentwintig jaar geleden aan een avontuur. Vandaag mag je vieren wat je hebt gedaan, om er dan opnieuw voor vijfentwintig jaar tegenaan te gaan.

Felicitaties van de jury voor vijfentwintig jaar liefdevolle inzet. Jullie mogen met grote onderscheiding naar de volgende periode!

Als liefde een warm hondje was dan vormden jullie samen een heel nest puppy's. Samen spelen, eten, werken en slapen en dat al vijfentwintig jaar, dat verdient een bloemetje, echt waar.

De hevigste stormen zijn gaan liggen, de woeligste zee├źn getemd, gooi vandaag je anker uit en geniet van je huwelijksverjaardag. Wij zenden jullie alvast onze welgemeende feliciaties en wensen jullie verder een rustige vaart op een kalme levenszee.

Raar maar waar: jullie zijn alweer 25 jaar gelukkig met elkaar! Niet dat we dat niet hadden verwacht, maar wat is de tijd gevlogen. Veel geluk nog in de jaren die nog komen gaan, maar dat zal zeker lukken!

Wat zou het geheim toch zijn? 25 jaar getrouwd en nog altijd (meestal) rozengeur en maneschijn! Van harte gefeliciteerd met jullie zilveren huwelijk en nog vele gelukkige jaren samen.