Home page - Felicitaties - vrienden

Gelukswensen voor de zilveren bruiloft voor vrienden

Als je vrienden hebt die hun vijfentwintig huwelijk vieren is dit vaak reden voor een feest. Het echtpaar is vijfentwintig jaar getrouwd en waarschijnlijk al een stuk langer samen. Er zullen vrienden zijn die ze al die tijd al kennen en er zullen vrienden zijn die de laatste jaren tot de vriendenkring zijn gaan behoren. Wat kunnen zij het bruidspaar wensen?

De wensen en felicitaties die vrienden het bruidspaar sturen kunnen grappig of ironisch zijn. Met een kwinkslag of rake opmerking. Maar ze kunnen net zo goed traditioneel, mooi of romantisch zijn, afhankelijk van het gevoel voor humor van de vrienden. De felicitatie kan een wens bevatten voor de toekomst.

Wat is nu een geschikte tekst om als felicitatie bij een zilveren huwelijk op een kaart te zetten, om op te sturen of te geven? We hebben onze schrijvers aan het werk gezet om een bron van inspiratie te creƫren. Doe er uw voordeel mee en maak een leuke kaart voor uw vrienden.

Tips voor felicitatie teksten voor vrienden:

Na een huwelijk van 25 jaar nog altijd gelukkig met elkaar! Koester wat je hebt en geniet ervan. Het is een geluk om jullie onze vrienden te mogen noemen. Jullie zijn voor ons een voorbeeld en inspiratie.

Jullie zijn nu het Zilveren Paar
Samen gelukkig, al 25 jaar
Vandaag is het een bijzondere dag
Met een traantje maar vooral met met een lach
Laten we op jullie klinken
En op jullie huwelijk champagne drinken!
Nog veel geluk in de tijd die komen gaat
Jullie zijn het mooiste paar dat bestaat.

Na 25 jaar huwelijk vormen jullie nog steeds een prachtig paar. Samen zagen we onze kinderen opgroeien; lief en leed werden gedeeld. Het doet ons goed dat jullie de vlam van de liefde brandend hebben gehouden en nog steeds ontzettend gelukkig zijn met elkaar. Gefeliciteerd lieve vrienden!

Een jaartje ouder en ietsje wijzer vieren jullie vandaag jullie 25-jarig huwelijksfeest. Wie had ooit gedacht dat de grootste losbol en het mooiste meisje van de klas deze mijlpaal zouden bereiken! Petje af, het is jullie gelukt. Nog vele gelukkige jaren samen!

Als een paper zonder clip en als inter zonder net. Zonder elkaar zijn jullie slechts onsamenhangende onderdelen van het leven. Samen vormen jullie echter een hecht team dat goede communicatie tot een kunst heeft verheven. Al 25 jaar lang! Proficiat met deze bijzondere prestatie!

Kleine ruzies, grote ruzies: nooit namen jullie een blad voor de mond. Uiteindelijk is dat juist jullie kracht gebleken; oud zeer is vervelend en ongezond. Na 25 jaar nog steeds aan elkaar gewaagd, dit zilveren jubileum kwam niet zonder slag of stoot. Openheid en vertrouwen maken jullie verbintenis blijvend indrukwekkend en groot.

Lieve [namen], jullie zijn al weer 25 jaar getrouwd en dat terwijl wij allemaal geen dag ouder worden! Ik ben heel blij en dankbaar dat ik zo'n groot deel van jullie geweldige huwelijk mee heb mogen maken. Jullie zijn mijn inspirerende voorbeeld.

Lieve [namen], in al die jaren dat we bevriend zijn heb ik vol bewondering naar jullie standvastige en liefdevolle huwelijk gekeken. Als iemand een zilveren medaille verdiend zijn jullie dat wel! Van harte gefeliciteerd met jullie 25-jarig huwelijk.

Lieve [namen], ik ben zo gelukkig jullie hier samen te zien staan, nog altijd net zo verliefd als 25 jaar geleden. Jullie zijn een prachtig stel en ik ben trots op jullie mijn vrienden te mogen noemen. Laten we er een geweldige dag van maken!

Lieve [namen], daar staan jullie dan. Al 25 jaar naast dezelfde persoon. En het verveelt jullie geen moment! Als dat geen echte liefde is.... Van harte gefeliciteerd met jullie 25-jarig huwelijk, en maak er een prachtig zilveren feest van.