Home page - Felicitaties - ouders

Felicitatie teksten voor het 25 jarig huwelijk voor ouders

Het vijfentwintig jarig huwelijksfeest wordt ook wel een zilveren bruiloft genoemd. Een kwart eeuw heeft het huwelijksbootje de stormen van het leven doorstaan. Lief en leed is gedeeld en nu is een mijlpaal bereikt. Ongetwijfeld zijn er kinderen uit het huwelijk geboren die er nu voor staan om een passende felicitatie voor hun ouders te verzinnen.

Een felicitatie van de kinderen naar hun vijfentwintig jaar getrouwde ouders zal zeer persoonlijk zijn. De emotionele band is groot en een huwelijkswens zal een weergave moeten zijn voor de liefde en dankbaarheid voor het creƫren van een samenhangend gezin. Deze wensen kunnen traditioneel, romantisch en lief zijn maar hoeven niet formeel of ironisch te zijn.

Om deze goed bedoelde wensen en felicitaties op papier te krijgen valt niet altijd mee. Daarom bieden wij een bron van inspiratie voor de kinderen om een gepaste wens te formuleren.

Gelukswensen voor ouders & familieleden voor hun zilveren huwelijk:

Lieve mama en papa,
Gefeliciteerd met jullie zilveren huwelijksfeest
Zonder jullie waren wij er niet geweest!
Wij wensen jullie nog veel geluk in de jaren die komen gaan
Jullie zijn de beste ouders die op de hele wereld bestaan!

Lieve mama en papa,
Jullie zijn het zilveren bruidspaar
want jullie zijn nu 25 jaar getrouwd
Maar als ouders zijn jullie geen zilver maar goud!
Wij wensen jullie nog veel geluk samen.

Lieve papa en mama,
Vandaag vieren we samen jullie zilveren bruiloftsfeest en dat maakt me gelukkig en trots. Dat er nog vele heerlijke jaren samen voor jullie mogen volgen en dat ik nog lang van jullie geluk mag genieten. Met trots zeg ik dan ook: Gefeliciteerd zilveren bruidspaar!

Lieve ouders,
Jullie zijn mijn steun en toeverlaat maar ook mijn voorbeeld van hoe een huwelijk hoort te zijn. Dat jullie bij elkaar horen bewijst dit prachtige jubileum. Dank dat ik een onderdeel van jullie leven samen mag zijn. Trots proost ik op jullie zilveren huwelijk!

Een lach en een traan, dat hoort bij het leven. Jullie vonden gelukkig altijd steun bij elkaar. Een mooier cadeau kunnen ouders hun kind niet geven, vertrouwen en liefde: hulde aan het zilveren paar!

Op deze feestelijke dag wil ik jullie laten weten hoe belangrijk jullie zijn in mijn leven. De basis van mijn jeugd was jullie liefde, dat zal ik nooit vergeten. Ik prijs me gelukkig bij het zilveren jubileum van mijn ouders te mogen zijn.

Lieve pap en mam, daar staan jullie dan. 25 jaar getrouwd en in die jaren zo veel meegemaakt. Ik ben nu volwassen en kan terugkijken op een geweldige jeugd met zo veel liefde en begrip. Jullie liefde voor elkaar heeft dat mogelijk gemaakt. Dank jullie wel!

Lieve pap en mam, van harte gefeliciteerd met jullie 25-jarig huwelijk. Een prachtige mijlpaal, waar jullie trots op mogen zijn. Jullie hebben mij geleerd wat echte liefde en een goed huwelijk is. Dank jullie wel!