Home page - Felicitaties - man & vrouw

Gelukswensen voor de zilveren bruiloft voor man & vrouw

Wat is er nu mooier als twee geliefden, die al vijfentwintig jaar lief en leed delen, ter gelegenheid van dit jubileum elkaar een romantische wens bezorgen? Ze hebben samen een hoop meegemaakt en elkaar gesteund door dik en dun. Ze zijn al een groot deel van hun leven samen en dat mag gevierd worden. Felicitaties naar elkaar zijn op hun plaats.

Felicitaties naar de partner kunnen romantisch zijn, misschien zelfs poëtisch. Ze kunnen een grap bevatten of een uiting van de liefde. De wensen kunnen een dank uit spreken voor het verleden en een belofte voor de toekomst. Het geheel is afhankelijk van de persoonlijke smaak. En wie kent de partner nou beter?

Nu is het zaak de juiste woorden te vinden. We hebben enkele suggesties verzameld om u op weg te helpen. Ze zijn speciaal voor ons geschreven en dus uniek en origineel. Gebruik het als inspiratiebron voor een passende wenskaart.

Voorbeelden van felicitatie teksten voor de partner van een huwelijksfeest:

Echte droomprinsen poetsen het kasteel wanneer de prinses zich even wat minder voelt. Echte droomprinsen geven het laatste koekje uit het pak aan hun prinses en zorgen voor warme vozetjes op koude winternachten. Ik dank je omdat jij zo'n droomprins bent, en dit al vijfentwintig jaar lang,en wil je zeggen dat ik zielsveel van je hou.

Liefste vrouw van me, op deze speciale dag wil ik je nogmaals zeggen dat ik zielsveel van je hou. Jij bent beter dan een filmster en mooier dan een model: warmte in plaats van glamour, liefde in plaats van plastic, een vrouw in plaats van een barbiepop. Jij maakt me gelukkig door te bestaan. Dank je voor alle warme liefde en steun, al vijfentwintig jaar lang.

Vijfentwintig jaar geleden beloofden jullie elkaar liefde en trouw. Vijfentwintig jaar zijn wij getuigen van de fantastische manier waarop jullie deze geloften in de praktijk brengen. Daarom onze felicitaties en uit de grond van ons hart de beste wensen voor een even liefdevolle toekomst. Geniet er van!

Ooit werden jullie verliefd en besloten jullie samen een toekomst te bouwen. Vijfentwintig jaar, enkele stormen en een paar pubers later stellen wij vast: jullie hebben dat fantastisch gedaan. Daarom zeggen we vandaag “Dank je voor alle liefde waarmee jullie niet enkel elkaar maar ons allemaal omringden” en wensen we jullie een even liefdevolle volgende kwarteeuw.

Jij bent mijn rots in de branding, mijn gids en mijn behoeder, jij bent ook mijn maatje, mijn zielsverwant, jij bent ook nog zo veel meer. Jij bent, eigenlijk, gewoon JIJ, en dat is meer dan voldoende voor mij. Samen met jou kon en kan ik alles aan, daarom, vandaag, een welgemeend ik hou van jou! Samen maken we ook van de volgende vijfentwintig een prachtige tijd.

Wanneer de fanfare van honger en dorst niet langer lokt, wanneer “een korte nacht” veroorzaakt wordt door de kinderen, wanneer je alles hebt gezien en toch niet uitgekeken raakt op elkaar, dan mag je zeggen: wij vormen een paar. Van harte gefeliciteerd met jullie huwelijksverjaardag.

Al vijfentwintig jaar bouwen jullie een huis van liefde. Een steentje aantrekkingskracht hier, een vloertje verlangen daar, afgewerkt met een gevelsteentje liefde, aan elkaar gezet met begrip en gevoegd met vertrouwen. Wanneer we zo'n kunstwerk zien kunnen we niet anders dan de bouwers feliciteren. Daarom een welgemeende proficiat van ons allemaal en de beste wensen voor de verder verbouwingen.

Liefde is een kaartspel, en jij bent mijn troef. Dat wist ik bij de allereerste blik, toen ik dacht 'die laat ik nooit meer gaan”. En kijk ons hier vandaag nu staan. Vijfentwintig jaar zijn voorbij gegleden, toch lijkt het of je me die eerste zoen pas gisteren hebt gegeven. Boeiend was het huwelijk steeds, tot op vandaag, maar jij weet: zo heb ik het graag.

Dank je, lieve schat, voor 25 jaar liefde en geluk. Met jou kan mijn leven niet meer stuk! Ik hoop nog heel lang met je samen te zijn en te mogen genieten van onze liefde.

Vandaag vier ik dat ik 25 jaar getrouwd ben met de liefste van de wereld! Ik dank je met heel mijn hart voor al die mooie jaren en ik hoop dat ik nog heel lang gelukkig met je mag zijn.

Lief zilveren bruidspaar
Nu al 25 jaar gelukkig met elkaar
Papa en Mama, van harte gefeliciteerd! Wij wensen jullie nog vele
fijne jaren samen.

Al 25 jaar zijn jullie, lieve ouders, ons voorbeeld van liefde en geluk.
Wij wensen jullie nog vele mooie jaren samen!